Nieuwstraat 154/156 te Hoensbroek

Nieuwstraat 154/156 | 6431 KX Hoensbroek | Limburg

Prijs: € 1750,- P/M.

omschrijving:
Rustig gelegen authentiek kantoorobject
Nieuwstraat 154-156 | Hoensbroek
circa 970 m² kantoorruimte

Object
Het geheel betreft een authentiek kantoorobject van maar liefst circa 970 m² groot. Het kantoor is gebouwd in 1952 als woon-winkelpand, waarna meerdere verbouwingen hebben plaats gevonden welke hebben geleid tot de huidige structuur als kantoorruimte. Het object kenmerkt zich door zijn ideale rustige ligging nabij het centrum van Hoensbroek. Het metrage is verdeeld over drie bouwlagen, waarbij het grootste gedeelte van de kantoorruimte is gesitueerd aan de begane grond.

Ligging
Het object is gelegen aan de Nieuwstraat 154-156 te Hoensbroek. Daarmee is het geheel slechts gelegen op steenworp afstand van het centrum van Hoensbroek. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen, zo bevindt zich de af- en oprit naar de autosnelweg A76 slechts op enkele autominuten afstand. Ook met het openbaar vervoer is het complex goed bereikbaar, bijna voor de deur is een bushalte gesitueerd.

Hoensbroek is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur.
In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied. Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. In Parkstad werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum.

Metrage
Adres Omschrijving Oppervlakte
Nieuwstraat 154-156 Kantoorruimte circa 970 m²

PARKEREN
Tegenover dit object gelegen zijn 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.                 Verder kan er in de straat/directe omgeving vrij geparkeerd worden.

Bestemming
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘Hoensbroek Zuid’, vastgesteld op 2 juni 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Kantoren’ met aan de voorzijde de mogelijkheid tot creëren van 2 wooneenheden.

Tevens is dit pand ook te gebruiken als woon/kantoorpand

Huurprijs: € 1750,- P/M. (exclusief glas, water, elektra en internet/telefonie)

Borg, 1 maand huur

Per direct te huur

WhatsApp chat